Verkeersexamen en corona

Voor het organiseren van een groot evenement zoals het verkeersexamen maakt VVN Hardenberg gebruik van vele vrijwilligers. Vanwege alle maatregelen rondom het coronavirus is het voor ons niet mogelijk voldoende vrijwilligers te werven. Een verkeersveilig en coronaveilig verkeersexamen realiseren in 2021 is voor onze afdeling niet mogelijk en daarom hebben we besloten dat het praktijkexamen in de gemeente Hardenberg dit jaar wederom niet doorgaat.

De theoretische verkeersexamens gaan gewoon via het VVN landelijk steunpunt.

Dat betekent dat de scholen die met groep 7 meedoen, volgend jaar met groep 7 en 8 het praktisch verkeersexamen kunnen doen.

Voor scholen die met groep 8 hadden ingeschreven, vragen we de ouders om de route eens te fietsen met uw kind. De route is te vinden op onze website.

Oefenen kan natuurlijk altijd!