gratis parkeren

Als u uw auto in het centrum van Hardenberg parkeert, moet u betalen voor een parkeerplek. De parkeergarages Centrum/Gemeentehuis, Centrum/LOC, het Van Wevelinckhovenplein, de parkeervoorziening Centrum/Theater en de parkeerplaatsen in deze omgeving zijn de belangrijkste parkeervoorzieningen in het centrum. Tot en met 31 december 2013 kunt u extra voordelig kennismaken met de parkeergarage Centrum/Gemeentehuis!

Met de auto naar het centrum van Hardenberg? Parkeer uw auto dan op loopafstand van de winkels in de parkeergarage Centrum/Gemeentehuis. Tot en met 31 december 2013 maakt u extra voordelig kennis met deze parkeergarage.


Parkeer het eerste uur vrijwel gratis
De ondernemers van de Europaweg, Bruchterweg en De Spinde en de gemeente Hardenberg stellen tot en met 31 december 2013 kortingskaarten beschikbaar voor de parkeergarage Centrum/Gemeentehuis waarmee u een uur vrijwel gratis kunt parkeren.

Hoe werkt de actie?
Bij aankoop vanaf een bepaald bedrag bij de deelnemende winkels ontvangt u een kortingskaart ter waarde van € 1. Bij het betalen van het parkeergeld bij de betaalautomaat, biedt u eerst het parkeerkaartje aan dat u bij de inrit heeft ontvangen waarna het verschuldigde bedrag in beeld verschijnt. Vervolgens biedt u de kortingskaart aan. De korting wordt in mindering gebracht op het verschuldigde parkeergeld. Het eventueel resterende saldo van de kortingskaart kunt u een volgende keer gebruiken.

De kortingskaart is uitsluitend geldig in de parkeergarage Centrum/ Gemeentehuis. De actie loopt tot en met 31 december 2013 of zolang de voorraad strekt. De kortingskaarten zijn geldig tot 1 maart 2014.