Dode Hoek project wederom geslaagd!

Afgelopen weken stond Dode Hoek weer op de agenda. Een geweldig project waarbij kinderen van de basisscholen uit gemeente Hardenberg een kijkje mogen nemen in en rond vrachtauto's en landbouwvoertuigen.

De werkgroep Dode Hoek, zorgt ervoor dat elk jaar in oktober, een kleine 1000 leerlingen van de groepen 7 en 8 voorlichting krijgen om te leren omgaan met de gevaren van de dode hoek van vrachtverkeer. Dit word mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers (chauffeurs), transsportbedrijven, Loonwerkbedrijf , Ambulance en Brandweer.

Dit jaar waren ook ambulance en brandweerauto aanwezig, welke veel bekijks kregen.

Wij danken bij deze alle bijzonder gemotiveerde vrijwilligers voor een super gezellige en leerzame week!!!

Check de foto's  !!!!!!!!!!!!