Herma Hakkers neemt afscheid VVN Hardenberg

Herma Hakkers is vele jaren betrokken geweest bij de organisatie van VVN , later ook als bestuurslid. Verkeersexamen was hierbij haar afdeling in het bestuur, waarvan zij de volledige organisatie ieder jaar in handen had.

  

Onder genot van een heerlijk diner bij de Zwiesenborg in Hardenberg, werd er afgelopen vrijdagavond tevens afscheid genomen van bestuurslid Herma Hakkers.

"Ongelooflijk wat jij allemaal voor VVN Hardenberg hebt gedaan" , aldus voorzitter VVN Hardenberg Peter van den Honert.  

Herma was bij vele scholen en verkeersouders bekend als de organisator van het verkeersexamen. In de loop der jaren heeft ze het verkeersexamen uitgebouwd tot een groot evenement dat ieder jaar voor 40 scholen van de gemeente Hardenberg wordt georganiseerd. 

Herma is tevreden over het werk dat ze verricht heeft voor VVN. "Ik heb dit jaren met plezier gedaan, maar het is tijd voor iets nieuws. Maar helemaal weg ga ik niet. Ik blijf betrokken bij het verkeersexamen, maar nu zit ik eindelijk een keertje zelf op de controlepost!!!" 

Herma geeft het stokje over aan Joke Slot;  "Ik ben voor mijn werk veel bezig met veiligheid van kinderen in het verkeer. Ik zie het werk bij VVN als een positieve verlengde op mijn werk.  Als verkeersouder met 2 jonge kinderen op de basisschool,  zal ik het verkeersexamen nog lang en met veel plezier willen organiseren."