Vanaf NU online !!! Website VVN Hardenberg!!!

De website van VVN, Verkeer en Vervoer in gemeente Hardenberg, gaat 11 april de lucht in. Wethouder Jannes Janssen heeft vandaag een officiele handeling de website van VVN Hardenberg online.

Eigen website

Vandaag heeft wethouder Jannes Janssen met een officiële handeling de website van VVN Hardenberg online gezet. 'We wilden al heel lang een eigen website', aldus Peter van den Honert, voorzitter van VVN Hardenberg.

Webstores

'Dankzij de financiële steun van de Gemeente Hardenberg en Provincie Overijssel kunnen we zowel jong als oud bereiken met het laatste nieuws over VVN Hardenberg en Veilig Verkeer Nederland. Ook is het voor de gebruiker eenvoudiger geworden om met VVN in contact te komen. Voor het stellen van vragen en plaatsen van opmerkingen, maar ook voor het aanmelden als vrijwilliger bij evenementen, bijvoorbeeld het jaarlijks landelijk verkeersexamen, dat deze maand weer wordt gehouden. In samenwerking met Matthijs van den Berg van Webstores Internet Totaalbureau zijn we uiteindelijk tot dit resultaat gekomen, een prachtige website', aldus Peter van den Honert.


De nieuwe website is vanaf nu te vinden op www.vvnhardenberg.nl !!!!!