Vrijwilligers gezocht!

Voor het verkeersexamen in Hardenberg en Dedemsvaart zijn we met spoed op zoek naar vrijwilligers!

Tijdens het VVN praktisch Verkeersexamen toetsen we of de leerlingen de theorie goed kunnen toepassen in het echte verkeer.

Basisschoolkinderen doen hun verkeerservaring op met een aantal vaste routes (naar school, naar vriendjes). Ze zijn nog niet zo ervaren en fysiek nog niet in staat om, in een geheel nieuwe omgeving, de theorie toe te passen. De route van het VVN praktisch Verkeersexamen gaat daarom door de eigen woonomgeving van de kinderen.

Tijdens het examen staan vrijwilligers langs de route die, aan de hand van een controlelijst of app, beoordelen of de leerlingen goed handelen.

7 en 8 april in de gemeente Hardenberg

Voor deze functie zijn we nog mensen nodig! Meld je snel aan via email info@vvnhardenberg.nl

Help ons, want zonder vrijwilligers geen veilig examen!!!!!