Programma Open Dag N34

Verkeersplein ‘t Holt

Onder het nieuwe viaduct ’t Holt is een verkeersplein ingericht op de N34. Hier vindt u allerlei informatie en activiteiten.

Verkeersplein op de N34

Van 10.00 tot 14.30 uur kun je terecht op het verkeersplein op de N34, met o.a. het Veilig Verkeer Nederland BOB-team met een BOB-auto, een rijsimulator, de ANWB Streetwise verkeersbus, Plastic Fantastic, luchtkussen en een verkeersplein voor de jeugd.

Fietstocht over en langs de N34

Fietsers kunnen starten bij viaduct ‘t Holt in Hardenberg of bij de informatiepunten in Ane of Holthone. De volledige route heeft een lengte van 22 kilometer. De route voert u langs de verschillende kunstwerken die zijn aangelegd voor de vernieuwde N34. De route gaat langs en deels over de N34. Bij de informatiepunten kunt u allerlei informatie lezen over het project N34. De route kan in één richting gefietst worden! Dit staat met borden aangegeven. LET OP: Deelnemers aan de fietstocht kunnen starten tussen 10.00 en 13.00 uur.

10.00 - 11.00 uur - Tijdrit over 5 kilometer voor wielrenners

De tijdrit wordt georganiseerd door Total Outdoor Events. Wil je meedoen? Geef je dan op via info@totaloutdoor.nl. Er kunnen maximaal 90 deelnemers meedoen aan de tijdrit.

11.30 - 12.30 uur - N34 loop, hardloopwedstrijd 5 kilometer

De tijdrit en fietstocht worden in samenwerking met de Hardenberger Wieler Vereniging georganiseerd. De N34 loop wordt in samenwerking met Atletiekvereniging Spurt88 uit Hardenberg georganiseerd. Zowel de tijdrit en hardloopwedstrijd starten vlak voor Ane en eindigen vlak voor het viaduct ‘t Holt.

LET OP: Beperkte parkeergelegenheid

Er is maar beperkt parkeergelegenheid beschikbaar aan de Hofsteeweg voor auto’s en fietsen. Wij adviseren iedereen die een kijkje wil komen nemen op het verkeersplein, of deelneemt aan de of fietstocht om daarom zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Op woensdag 31 oktober is er huis aan huis een uitnodiging (pdf, 2 MB)verstuurd samen met De Toren. Heeft u deze niet ontvangen, dan kunt u hem downloaden via de link.