vacature VOORZITTER BESTUUR M/V

Wil jij je inzetten voor de locale verkeersveiligheid? Vind jij het leuk om na te denken over hoe een maatschappelijke organisatie zich verder kan ontwikkelen? Bezit jij de competenties om dit uit te werken tot beleid? Heb jij overzicht en werk je goed samen? Dan zoekt VVN Hardenberg jou!

Over VVN Hardenberg
Veilig Verkeer Nederland (VVN) afd Hardenberg is een ondernemende organisatie van vrijwilligers, die werkt aan veilig verkeer en het daarbij vooral opneemt voor kwetsbare weggebruikers. VVN ondersteunt mensen bij het oplossen van problemen, komt samen met hen in actie en oefent invloed uit op het beleid van regionale overheden.

Over de functie
Als voorzitter houd je in de gaten of de afdeling goed functioneert, bereid je de vergaderingen voor, en houd je je bezig met het beleid van de organisatie. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor derden en ga je jaarlijks naar regionale en landelijke bijeenkomsten. Als voorzitter is het belangrijk dat je de organisatie goed leert kennen en ervoor zorgt dat deze zal groeien.

Wij vragen:

• Een initiatiefrijke, enthousiaste en betrokken teamplayer;
  • Competenties om ideeën uit te werken tot beleid;
  • Beschikbaarheid van ongeveer 1 tot 3 dagen per maand.
  • De intentie om minimaal twee jaar te blijven.
  • woonachtig in de gemeente Hardenberg
  • iemand met bestuurlijke en lokale contacten

Wij bieden:

• Zinvolle tijdsbesteding als vrijwilliger in een maatschappelijke, regionale organisatie
  • Zelfstandig, uitdagend en afwisselend werk in een enthousiast team.
  • Bijzondere werkervaring op je cv
  • Een profiel op de website
  • onkosten en reiskosten vergoeding

Benieuwd naar wat we allemaal doen? Kijk op www.vvnhardenberg.nl !
Heb je vragen over de vacature of wil je reageren? Mail dan een korte motivatie en je CV naar jokehutten@gmail.com , vragen kun je naar dit adres versturen. Wij zien je reactie graag tegemoet!