Vervanging straatverlichting kern Mariënberg

Vanaf maandag 12 juni wordt in de kern van Mariënberg preventief onderhoud uitgevoerd aan de openbare verlichting. Tijdens het preventief onderhoud worden lampen of armaturen vervangen. Hierdoor vermindert het aantal storingen en worden onderhoudskosten beperkt.

 

In de kern van Mariënberg staat op dit moment verouderde straatverlichting met een oranje lichtbron. Deze verlichting geeft onvoldoende licht en is storingsgevoelig. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten straatverlichting.

Door het vervangen van lampen en armaturen wordt eenheid gecreëerd en het aantal storingen verminderd. Daarnaast zorgt het heldere witte licht van de nieuwe lampen voor meer zichtbaarheid op de weg. 

Vragen of opmerkingen
De werkzaamheden worden uitgevoerd door Limitec en duren per straatlantaarn maximaal een half uur. Hierdoor zal de overlast beperkt zijn.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de werkzaamheden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Limitec via het telefoonnummer 0523 265 111, of e-mailadres storingen@limitec.nl.