Preventief onderhoud openbare verlichting

In opdracht van de gemeente Hardenberg, voert Limitec in december preventief onderhoud uit aan de openbare verlichting. Dit betekent dat er op voorhand armaturen of lampen worden vervangen, waardoor het aantal storingen vermindert en de onderhoudskosten beperkt blijven. In de kern van Bergentheim en in de Schepenwijk in Dedemsvaart wordt de huidige conventionele verlichting vervangen door ledverlichting. Hierdoor vermindert het aantal storingen en wordt flink bespaard op de energiekosten. In totaal worden er 467 lichtpunten omgebouwd.

 


Vervangingsplan Bergentheim
In de kern van Bergentheim worden alle armaturen vervangen door ledverlichting. Hierbij worden 149 armaturen omgebouwd naar een retrofit ledlamp omdat zij nog niet aan het einde van de servicelevensduur zijn.

De overige 176 armaturen worden vervangen door een ledarmatuur. De gehele kern van het dorp gaat hiermee van oranje licht naar wit licht. De werkzaamheden vinden plaats tussen 5 en 24 december 2016.

Vervangingsplan Schepenwijk Dedemsvaart
In de Schepenwijk vervangt de gemeente 142 oude 'energie slurpende' armaturen door ledarmaturen, waardoor flink bespaard wordt op energie en beheerskosten. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 12 en 24 december 2016.

Vragen of opmerkingen
De werkzaamheden duren niet langer dan een half uur per object, de verwachting is dan ook dat ze geen hinder veroorzaken. Heeft u vragen of opmerkingen over het vervangen van de verlichting, neemt u dan rechtstreeks contact op met Limitec Helder Licht BV. De contactpersoon is de heer W. de Bruin. Hij is te bereiken via telefoonnummer 0523 265 111, of per e-mail op w.debruin@limitec.nl.

 

 

Bron ; hardenberg.nl