Nieuwe inrichting voor parkeerterrein De Antenne

De herinrichting van parkeerterrein De Antenne in Dedemsvaart gaat maandag 12 september van start. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind oktober afgerond. Tijdens de werkzaamheden is het parkeerterrein afgesloten.

In navolging van de Markt in Dedemsvaart krijgt ook het parkeerterrein achter kerkgebouw De Antenne in Dedemsvaart een nieuwe inrichting. Het parkeerterrein krijgt dezelfde bestrating als op de Markt is toegepast. De parkeervakken worden opnieuw ingedeeld. Op het parkeerterrein is na de herinrichting plek voor circa 45 auto's.

De werkzaamheden starten op maandag 12 september 2016 en zijn volgens planning voor 1 november afgerond. Deze planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Overlast beperkt
De herinrichting wordt uitgevoerd door aannemer NTP Infra, die eerder al de Markt en delen van de Tijllaan, Wilhelminastraat en Van Marlelaan van een nieuwe bestrating heeft voorzien.

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op het parkeerterrein zelf. Tijdens de werkzaamheden kan hier niet geparkeerd worden. De overlast voor de omgeving blijft beperkt. Het tijdelijk parkeerterrein op het braakliggende terrein aan de noordkant van de Markt blijft tijdens de werkzaamheden open zodat er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar blijven.

Masterplan Centrum Dedemsvaart
In het centrum van Dedemsvaart is met de uitvoering van het Masterplan Centrum Dedemsvaart gewerkt aan een compleet, compact, comfortabel en duurzaam centrumgebied dat goed bereikbaar is en met voldoende parkeerplaatsen.

De Markt is onderdeel kernwinkelgebied van het dorp en heeft het afgelopen jaar een facelift gekregen met een nieuwe inrichting van de openbare ruimte, en de bouw van een Markthal en woonwinkelcomplex Hof van Dedem