Theorie verkeersexamen

Vandaag doen iets over de 1000 leerlingen in de gemeente Hardenberg mee aan het Landelijk Theorie Verkeersexamen. Landelijk doen er naar schatting ongeveer 200.000 leerlingen verkeersexamen.

Het VVN schriftelijk Verkeersexamen vindt plaats op donderdag 10 april 2014.

 

Op het onderdeel Leerkracht zijn vanaf 10 april het herexamen en de herkansing actief voor de leerlingen die het examen niet gehaald hebben. Ook is vanaf 10 april daar de slechtziendenversie van het VVN schriftelijk Verkeersexamen te vinden.
In de handleiding voor leerkrachten en andere organisatoren vindt u alle informatie over het VVN schriftelijk Verkeersexamen. De handleiding wordt meegeleverd met het examen en is te downloaden op de aparte pagina voor leerkrachten op deze site.

Wij brengen graag in kaart hoe leerlingen het examen hebben gemaakt.  

Hardenberg : Indien een leerling van u gezakt is, kunt u dit doorgeven op tel. nr. 0631010697

VVN praktisch Verkeersexamen
Voor het organiseren van het VVN praktisch Verkeersexamen is een aparte handleiding beschikbaar. Aan de hand van ervaringen van Veilig Verkeer Nederland-afdelingen worden ideeën aangereikt hoe u het examen kunt organiseren en uitvoeren. Op onze internetsite vindt u alle informatie over het VVN schriftelijk en het VVN praktisch Verkeersexamen. Ook kunt u dehandleiding van het VVN praktisch Verkeersexamen downloaden.