Buurtlabel Marslanden

Plaatselijk Belang Marslanden werkt al enige tijd aan de verkeersveiligheid in de eigen omgeving. In samenwerking met gemeente, politie, scholen, Veilig Verkeer Nederland en andere partners voeren zij verschillende verkeersveiligheidsacties uit. Omdat de Plaatselijke Belangen laten zien dat zij structureel werken aan een verkeersveilige woonomgeving, ontvingen zij op vrijdagmiddag 15 november uit handen van verkeerswethouder Jannes Janssen het Buurtlabel Veilig Verkeer. Op deze pagina volgen we de ontwikkelingen van Buurtlabel Acties uit de Marslanden Hardenberg.

Brief verkeersinfo

Aan alle ouders van leerlingen op de scholen Marsweijde en De Kern is er een aankondiging geweest met betrekking tot de verkeersregels rondom De Matrix. 

Het valt op dat deze regels vaak onduidlijk zijn.  Gelukkig zijn er wel degelijk goede afspraken gemaakt met scholen, leerlingen en ouders.  Het kaartje spreekt voor zich. 

 

Infrastructuur rondom de Matrix

De gemeente heeft ook uitleg gegeven over bepaalde infrastructurele ontwikkelingen in de Marslanden, deze vind u ook op de pagina Verkeersvragen